در سفره های ایرانی بخصوص در فصل پاییز و زمستان انواع ترشی در کنار غذا سرو می شود .در این کشور پهناور که هر منطقه از آن انواع ترشی مخصوص خودش را تولید و مصرف می کندوبر اساس سلیقه در هر ترشی مواد، اضافه و کم می شود،بنابراین تنوع ترشی بسیار بالاست . تاریخ پیدایش و مصرف انواع ترشی به زمان ماد ها بر می گردد و به صورت صنعتی حدود ۷۰ سال می باشد که کارخانجات در این حوزه شروع به فعالیت کرده اند.در این مطلب شما را با طرز تهیه انواع ترشی خانگی در شهرهای مختلف آشنا خواهیم ساخت .
احکام و شیوه غسل جنابت / مراحل اصلی غسل چیست؟
معرفی ترشی های خوشمزه شهرهای مختلف ایران
کدام قرص دندان درد را سریع قطع می کند؟
طرز تهیه کوفته قلقلی با گوشت برای همراهی با انواع غذاها